Proost!

Samen genieten in Café ’t Centrum

Over ons

‘Kom binnen!’ of ‘Wel thuis..’ dat zijn veel gehoorde uitspraken bij ons in het café. Wij, Richard, Anja en Brian op ‘t Veld zijn trots om jullie te verwelkomen in ons mooie bedrijf. De horeca zit in ons bloed. Al sinds jaar en dag is de familie Op ’t Veld verbonden aan de horeca in De Weere en dag in dag uit beleven wij plezier aan dit mooie vak. We maken het u graag naar het zin, vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt, houden de drempel laag en de deur wijd open! Onze kracht zit hem in persoonlijke aandacht, samenwerking, ervaring en oog voor detail.

Eenieder van ons heeft zijn eigen passie, interesse en taken binnen het bedrijf. Richard in de keuken, Anja als gastvrouw en Brian in algemene organisatie. Ieder met een eigen focus maar goed in staat elkaars taken waar te nemen of elkaar aan te vullen.

Daarnaast werken we met een groot team van dames en heren die met veel toewijding en een warme glimlach zorgen dat u zich welkom voelt. We staan samen klaar voor vele gasten; jong én oud!

Van voetbal tot darten, van biljarten tot vissen, ook vele verenigingen weten de weg naar Café ’t Centrum te vinden. Het geeft aan dat de mogelijkheden in ’t Centrum groots zijn, er is voor ieder wat wils en niets is onmogelijk. Al met al is Café ’t Centrum een veelzijdig bedrijf waarbij verenigingsgebouw, eetcafé, restaurant, catering, vergader- en feestlocatie samenkomen in één pakket.

centrum-de-weere

Werken bij ons

Vacature (zelfstandig werkend) kok

Kom jij ons top team versterken?

We zoeken iemand als oproepkracht wie flexibel in het weekend kan werken volgens de horeca CAO. Exacte invulling van uren doen we graag in overleg. Ben jij de keukentopper die wij zoeken?

Lees dan verder!

Vacature leerling/stage kok

We zoeken een leerling kok (BBL) of stagiaire kok (BOL) voor minimaal 12 weken.

We werken volgens de horeca CAO. De exacte invulling qua dagen bespreken we graag persoonlijk en is afhankelijk van de urennorm vanuit de opleiding. Het eetcafé is doorgaans geopend van donderdag t/m zondag en we verzorgen veel feesten en partijen. We zijn een erkend leerbedrijf.

Ben jij de enthousiaste kok die wij zoeken?

Vacature bediening medewerker

Kom jij ons top team versterken?

We zoeken iemand als oproepkracht voor gemiddeld 8 tot 12 uur per week en werken volgens de horeca CAO. Exacte invulling van uren doen we graag in overleg. Ben jij de horecatijger die wij zoeken?

Lees dan verder!

Mogelijkheden

Bij ons of op locatie

EETCAFÉ

Samen ongedwongen genieten in het mooiste dorp van West-Friesland. Dé plek voor een smakelijk diner, drankje op het terras of gewoon een borrel aan de bar. Wij verwelkomen u graag in ons gezellige café!

CATERING

Service, kwaliteit en invulling op maat. Zowel zakelijk als privé, catering op de door u gewenste locatie! Wij leveren alle ingrediënten voor een succesvol en geslaagd evenement.

FEESTVERZORGING

Sfeervol en intiem; onze feestzaal leent zich uitstekend voor zowel kleine als grote gezelschappen! Wij verzorgen een grote variatie van buffetten en uitgeserveerde diners maar ook voor een lunch, receptie of vergadering bent u van harte welkom!