Informeel genieten

DSC_9025

Humulus Lupulus

Kom bierproeven met andere bierliefhebbers. We serveren 5 tot 6 speciaal-bieren met elke editie een ander thema. Bekijk wanneer de eerstvolgende editie is en meer informatie over het biergenootschap Humulus Lupulus via onderstaande knop.

High Wine vierkant

High wine

Ook een liefhebber van wijn en maak je hier graag een uitje van? Wij verrassen je graag met onze High Wine! Kom een keer wijn proeven met vrienden, familie of collega´s. Samen met ons wijnhuis selecteren we 6 heerlijke wijnen met bijpassende amuses. Klik voor meer informatie op knop.

bierproeverij cafe t centrum

High beer

Wij houden van speciaal bier en laten jullie graag kennis maken met onze favorieten! Ieder seizoen iets anders op de tap want niets is zo wisselend als ons assortiment. En bij bier hoort een lekker hapje en dat bij elkaar serveren wij als High Beer! Meer informatie vind je via onderstaande knop.

Het eetcafé

Café ’t Centrum is dé plek in West-Friesland om samen ongedwongen te genieten van een hapje en drankje. Dit kan zowel op ons zonnige terras genietend van het uitzicht, als in het café zelf. Het eetcafé is warm en gezellig ingericht met een Engelse touch. Qua assortiment is er voor ieder wat wils; met maar liefst 6 wisselende bieren op de tap inspelend op de seizoenen en een menukaart die ieder kwartaal wisselt. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Het café leent zich uitstekend voor een lunch of diner voor twee maar ook voor groepen tot 30 personen kunt u bij ons terecht. In verband met eventuele verenigingsactiviteiten of besloten feesten is het slim om onze Facebookpagina in de gaten te houden of vooraf even te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Een a la carte lunch of diner is mogelijk tot 10 personen, voor grotere gezelschappen maken wij graag een menuvoorstel op maat.

Ook voor feesten en partijen tot 100 personen in een informele setting is het café met bijbehorend terras of de aangrenzende biljartzaal een uitstekende locatie! bekijk hiervoor de pagina feestverzorging.

Horeca in de breedste zin van het woord

Van bruincafé tot restaurant en van sportliefhebber tot jubelaris. Het samenbrengen van mensen maakt ons werk zo bijzonder

Het verenigingsleven

In een klein dorp als De Weere moet je elkaar versterken om te kunnen bestaan. Wij zijn dan ook trots op het actieve verenigingsleven om ons heen. Het café zelf is de thuisbasis van Dartvereniging Strikers, Biljartverenigingen Het Centrum en De Drie Weere, Toneelvereniging Ons Genoegen, Biergenootschap Humulus Lupulus en Voetbalvereniging DWB.

Daarnaast verwelkomen wij vele verenigingen en initiatieven waardoor het café een grote sociale functie heeft gekregen. Denk hierbij aan bijeenkomsten, vergaderingen of feestelijkheden zoals Carnaval, Lekker te Gast, activiteiten van het Oranje Comité, KBO, KVV, Kaarten, Viswedstrijden en nog veel meer. Als ondernemer en dorpsgenoot dragen wij graag bij aan het voortbestaan van ons levendige dorp!