Vergaderen in West-Friesland

Een fijne locatie voor een succesvolle bijeenkomst

Zakelijk

Bent u op zoek naar een fijne vergaderlocatie in West-Friesland? In Café ’t Centrum verwelkomen wij u en uw gasten graag! Onze locatie is centraal gelegen, gemakkelijk per auto bereikbaar en we beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid. De zaal is geschikt voor grote en kleine gezelschappen en flexibel qua opstelling. Wij beschikken over een beamer, laptop en geluidinstallatie voor de ondersteuning van uw bijeenkomst of presentatie. Tijdens de pauzes kunt u in de ruimte zelf genieten van verse koffie, thee en lekkernijen maar bent u ook van harte welkom in het voorcafé of op het terras.

Opstelling Theater Cabaret Lange tafel Halve kring U-vorm
Zaal 200 50 40 50 30
Voorcafé 25 16 22 15 12

Wij bieden een standaard vergaderarrangement vanaf 8 personen incl. onbeperkt koffie, thee, water, handfruit, zaalhuur, beamer, scherm en flip-over en luxe broodjeslunch aan vanaf € 35,- incl. BTW per persoon voor een gehele dag. Vanzelfsprekend is het tevens mogelijk een voorstel op maat te ontvangen.

Op zoek naar een leuke activiteit of personeelsuitje?

Wij stellen graag een mooi programma voor u samen!

Themafeest

Ook voor themafeesten, bijzonder entertainment of een leuke avondinvulling bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag met het samenstellen van een unieke avond voor ieder gezelschap!

Bent u in plaats van een vergaderlocatie op zoek naar een locatie voor een personeelsfeest of cateraar voor bij u op locatie? Kijk dan op onze website onder feestverzorging en catering!

Café ’t Centrum heeft in de omgeving een groot netwerk van collega-ondernemers waardoor wij mooie arrangementen kunnen samenstellen voor uw personeelsuitje! Denk hierbij aan; Boerengolf, stadsspellen in Hoorn of Alkmaar, een bezoek aan Agriport, tochten door West-Friesland in oude Eendjes of op de Solex en nog veel meer! Bent u op zoek naar iets leuks? Wij plannen graag een gesprek met u in om de uitgangspunten en wensen te bespreken!