Office medewerker met affiniteit voor horeca voor 1 - 2 dagen per week

We zoeken iemand voor ca. 10-16 uur per week (in overleg) en werken volgens de horeca CAO. De exacte invulling qua dagen is flexibel en bespreken we graag persoonlijk. Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken? Stuur jouw motivatie en CV voor maandag 2 mei 2022 naar administratie@centrumdeweere.nl.

Lees verder als je interesse hebt! 

Over jou

Ben jij……

– EEN HARDE WERKER
Die zelfstandig en geordend kan werken en graag het voortouw neemt.
– IN HET BEZIT VAN EEN DIPLOMA
Een diploma op het gebied van administratie, communicatie of sales & marketing is een pré. Maar kun je aantonen dat je voldoende lef en ervaring hebt en lekker kan aanpakken geen must in deze functie!
– COMMUNICTIEF STERK
Beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kan netjes iemand telefonisch of per mail te woord staan.
– ENTHOUSIAST, CREATIEF EN COMMERCIEEL INGESTELD
Met inspiratie en ideeën voor een betere on- en offline zichtbaarheid van Café ’t Centrum. Jij ziet kansen!

Affiniteit met de horeca is een must. Je steekt graag de handen uit de mouwen! Het kan voorkomen dat je zo nu en dan helpt in de bediening.

restaurant café ´t centrum

Je taken

Je werkzaamheden zijn erg divers, je bent voornamelijk een helpende hand ‘achter de schermen’. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden als; opmaken en versturen van offertes en facturen maar ook het bijhouden van de mailbox. Daarnaast ben je creatief bezig; up to date houden van de website, social media en het promoten van evenementen en overige bijzonderheden in ons café. Ook het opmaken van verschillende menukaarten en uitingen valt binnen jouw takenpakket.

Over ons

Café ’t Centrum is een familiebedrijf waar alle facetten van horeca voorbij komen. Van eetcafé tot feestverzorging en van voetbalkantine tot luxe catering op locatie. We hebben een toegewijd team van heren en dames die hun werk doen met een glimlach. Voor ieder wat wils; samen, informeel genieten. Dat is waar we voor staan!

Café ’t Centrum is een gezellig en sfeervol horecabedrijf in de kleine kern De Weere. Ons bedrijf herbergt vele facetten van de horeca branche zoals; eetcafé, restaurant, café en catering. Dat maakt het werk altijd uitdagend en afwisselend, geen dag is hetzelfde. We hebben in het dorp een belangrijke maatschappelijke en sociale functie. Vele verenigingen hebben bij ons hun thuisbasis en vele reguliere gasten weten ons te vinden. Ons verzorgingsgebied met het restaurant is ongeveer in een straal van 10 km om ons bedrijf heen. Voor het cateringwerk komen we van Utrecht tot Schagen en alles er tussenin.

Familiebedrijf Op 't Veld

De openingstijden van het café zijn:
Maandag en dinsdag gesloten / woensdag 19:00 – 00:00 / vrijdag t/m zondag 10:00 tot 01:00 uur

Ook buiten deze openingstijden vinden uitsluitend op afspraak soms activiteiten plaats.

De Weere ligt in de gemeente Opmeer tussen Hoogwoud en Abbekerk in. Goed bereikbaar met de auto en fiets maar beperkt bereikbaar met het OV. Er rijdt een scholieren buslijn welke elk uur uit Hoorn naar De Weere vertrekt van maandag tot vrijdag. Het is 2 minuten lopen van bushalte Beatrixlaan naar Café ’t Centrum.

Wij zijn van mening dat gastvrijheid voorop moet staan in ons werk, dit leidt altijd tot blije en tevreden gasten en daar doen we het tenslotte voor. Iedereen is welkom bij ons en veel gasten merken dat ook. We kijken altijd naar mogelijkheden om een feestje of diner passend te maken bij de gasten en die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat er geen ‘standaard’ pakket is bij ons. Alles is op maat gemaakt en naar wens aangepast. Er zijn 3 meewerkende eigenaren en samen met een team van 12 bedieningsmedewerkers en 8 keuken medewerkers (vele oproepkrachten) zorgen we ervoor dat onze gasten met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek. In ons restaurant is plaats voor ongeveer 40 couverts afhankelijk van de opstelling en andere activiteiten. Maar ook een groepsdiner van 170 personen, een feestavond voor 200 personen of een huwelijk op locatie voor 220 personen komt voor en zijn zeker de leuke en uitdagende activiteiten.

Onze medewerkers streven allemaal naar een hoge kwaliteitsstandaard. Ook hard werken maar ook vooral plezier hebben in wat je doet is belangrijk. Onze doelgroep is van 18 tot 88 en het is belangrijk dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Door de bedrijfskleding in de keuken en bediening is uniformiteit en professionaliteit gewaarborgd.

Naast de a la carte kaart hebben we diverse culinaire mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen. We verzorgen onder andere koffietafels, lunchverzorging, buffetten, dinerverzorging, high tea, high wine of beer, walking diner, street food diner, barbecues, assortiment warme en koude hapjes.