Oktoberfest 2022

JETZT GEHT'S LOS!

Oktoberfest

8 oktober 2022

Vele mensen reizen jaarlijks af naar München om daar zichzelf onder te dompelen in de wereld van pullen bier, Duitse Schlagers, Lederhosen en Dirndls. Maar waarom zou je zo ver reizen als dit ook bij ons in het café kan?!
8 oktober toveren wij het café om in een Beierse biertempel met lange tafels waar meegedeind kan worden op de gezelligste muziek.
De kaarten voor diese große party zijn te koop voor €12,50. Ook kunnen er tafels gereserveerd worden per 8 personen. Reserveer je een hele tafel voor 8 personen? Dan serveren wij een gratis Beierse borrelplank! Reserveren voor tafels en het reserveren van losse tickets kan via reserveringen@centrumdeweere.nl!

Salsa Avond bij Café ’t Centrum

Op 15 oktober waait er een Spaanse wind door ’t Centrum. Deze avond is het namelijk Salsa Avond!
Geniet van een heerlijk 4-gangen tapas diner en tussen de gangen door wordt er op de dansvloer tekst en uitleg gegeven door Huub Langedijk. Huub neemt je meeneemt in de wereld van Salsa met haar mooie verhalen en danspassen! Na afloop van het diner kun je de geleerde passen natuurlijk verder oefenen en in de praktijk brengen. Zowel voor beginnende salsa dansers als gevorderden een heerlijk avondje uit!
Viva la Vida!

Verrassend • Herkenbaar

Voor ieder wat wils!